top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  info

Verzekering afsluiten bij huren zeiljacht

Waarborgsom verzekering.

Wanneer u een zeilvakantie boekt is het mogelijk het eigen risico (de borgsom) te verzekeren. U dient nog wel de borgsom te voldoen voor aanvang van de zeilvakantie, maar in het geval van schade ontvangt u tot 85% van de borgsom terug. Een schade kost u dus maximaal 15% van de borgsom per gebeurtenis.
De kosten voor deze verzekering zijn:

2 hutten: borg € 600
- weekend, lang weekend, super weekend, midweek: € 64
- week: € 96
- week + weekend € 120
- 2 weken: € 180

3 hutten: borg € 800
- weekend, lang weekend: € 64
- super weekend, midweek: € 80
- week: € 128
- week + weekend € 160
- 2 weken: € 240

4 hutten en Wanderer 40: borg € 1.000
- weekend, lang weekend: € 64
- super weekend, midweek: € 100
- week: € 160
- week + weekend € 200
- 2 weken: € 300

Met het afsluiten van een waarborgverzekering is uw waarborgsom voor 85 % verzekerd en kost een schade u dus maximaal 15% van de waarborgsom per gebeurtenis. Schade als gevolg van opzet of grove nalatigheid is uitgesloten.
Bij het invullen van het boekingsformulier op de website kunt u de verzekering "vermindering eigen risico" indien gewenst aanvinken.

Online aanvragen verzekering

Wij adviseren u altijd een borgsomverzekering af te sluiten. Met het afsluiten van een waarborgverzekering is uw waarborgsom voor 85 % verzekerd en kost een schade u dus maximaal 15% van de waarborgsom per gebeurtenis. Door het aanvinken van de optie "vermindering eigen risico" in het boekingsformulier kunt u direct online een verzekering afsluiten.