top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  zeilboot verhuren  >>  buy and charter

Buy & Charter bij Andijk Zeiljacht Verhuur: WEL het zeilplezier, NIET de zorgen!

Buy and Charter zeilboot, een zeilboot kopen en verhuren

Heeft u plannen om een zeilboot te kopen, dan is het zeer aantrekkelijk om de zeilboot aan te schaffen via ons buy and charter concept. Het buy and charter concept biedt u namelijk veel voordelen !
Bent u al in het bezit van een goed onderhouden zeiljacht en wilt u die laten verhuren, klik dan hier

Buy and Charter, hoe werkt het

 1. U koopt via ons een nieuw zeiljacht met korting. Koopt u via ons een nieuwe bavaria zeilboot dan ontvangt 10% korting op de dealerprijs. De zeilboot komt direct vanaf de fabriek naar Andijk.
 2. Omdat u een zeiljacht koopt dat deel uitmaakt van een bedrijfsmatig gerunde chartervloot is het mogelijk de 21% BTW van het aankoopbedrag direct terug te vragen bij de belastingdienst. U hoeft dus 21% minder te investeren!
 3. Wij hebben diverse merken zeiljachten in onze zeilvloot (o.a. Bavaria, Hanse, Dehler en Jeanneau). Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van deze zeiljachten. Mocht u er nog niet uit zijn welk zeiljacht u graag zou willen kopen, wij kunnen u vakkundig en onafhankelijk adviseren welk zeiljacht het beste aan uw wensen voldoet.
 4. U sluit met ons een overeenkomst af voor de verhuurbemiddeling, waarbij wij uw zeilboot voor u gaan verhuren.
 5. We overleggen samen met u welke periode u zelf wilt gaan zeilen en welke periode uw zeilboot beschikbaar is voor de verhuur. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd zelf gaan zeilen als uw zeilboot niet is verhuurd.
 6. Uw zeilboot krijgt een ligplaats in de haven van Andijk.
 7. Wij verzorgen de promotie van uw zeilboot en zorgen voor boekingen.
 8. Wij verzorgen al het email verkeer met huurders en potentiële huurders (aanvragen, boekingen, vragen m.b.t. de huur, toesturen informatie)
 9. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling met de huurder (opstellen huurcontract, regelen betaling huursom en borgsom)
 10. Wij ontvangen de huurders en geven een uitleg van uw zeilboot.
 11. Wij controleren voor aanvang van de huurperiode uw zeilboot en controleren na afloop van de huurperiode uw zeilboot.
 12. Na afloop van de huurperiode zorgen wij ervoor dat uw zeilboot wordt schoongemaakt.
 13. Mocht er schade zijn dat verzorgen wij de melding bij de verzekeringsmaatschappij.

De voordelen van het Buy and Charter concept bij Andijk Zeiljacht Verhuur

 • Ruim 25 jaar bestaand, betrouwbaar familiebedrijf, waarbij u verzekerd bent van uitstekende service en een perfekt onderhouden zeilboot.
 • Onafhankelijk en vakkundig advies bij de aanschaf van uw zeilboot.
 • Aantrekkelijke korting bij de aanschaf van een nieuwe Bavaria zeilboot.
 • Prefered Buy & Charter partner van Jansma Jacht, de bavaria dealer van Nederland.
 • De mogelijkheid om de 21% BTW terug te vorderen, omdat uw zeiljacht deel uitmaakt van een bedrijfsmatig gerunde chartervloot.
 • De periode dat uw schip beschikbaar is voor verhuur gaat in overleg. Daarnaast kun u altijd gaan zeilen als de zeilboot niet verhuurd is.
 • Gaat u zelf zeilen, dan ligt uw zeilboot voor u klaar, altijd superschoon, in perfecte conditie, koelkast aan, evt. verwarming aan, u kunt zo wegzeilen!
 • Een ligplaats in Andijk. Een uitstekende lokatie centraal gelegen aan het IJsselmeer op een steenworp afstand van de historische havensteden Enkhuizen en Medemblik. De Waddenzee is uitstekend bereikbaar, ook in een weekend. Door de centrale ligging van Andijk Jacht Verhuur heeft u daarom een ruime keuze uit afwisselende vaargebieden: het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee, Friese meren en Noordzee.
 • U kunt meteen de zeilen hijsen, zonder ongemak van sluizen en bruggen.
 • In vergelijking met andere havens aan het IJsselmeer, hanteert de haven van Andijk aantrekkelijke ligplaats tarieven. De haven heeft uitstekende faciliteiten, o.a. goede parkeervoorzieningen (zowel buiten als overdekt), uitstekende sanitaire voorzieningen, een 1e klas restaurant met gezellig terras, watersportwinkel, speelplaats voor de kinderen.
 • Als u dit wilt, verzorgen wij het totale onderhoud van uw zeilboot. U heeft dan totaal geen omkijken naar uw zeilboot, wij verzorgen alles. U stapt aan boord en zeilt zorgeloos weg. In de winter zorgen wij ervoor dat u zeilboot winterklaar wordt gemaakt en een antiefouling behandeling krijgt. In het voorjaar maken wij uw zeiljacht vaarklaar.
Contact
Andijk Zeiljacht Verhuur
Nieuwe Haven 5
1619 JW Andijk
Tel. 0653868689 / 0651070055
info@andijkjachtverhuur.nl