top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  zeilboot verhuren  >>  mijn zeilboot verhuren

Mijn zeilboot verhuren

Heeft u een eigen zeilboot, maar niet altijd tijd om te gaan zeilen? Uw eigen zeiljacht verhuren biedt veel voordelen. Op deze manier kunt u een gedeelte van de jaarlijkse kosten van uw zeilboot terugverdienen of zelfs winst maken door uw zeiljacht te verhuren.

Zeilboot verhuren, hoe werkt het.

Veel zeilboot eigenaren zouden hun boot wel willen verhuren, maar zien op tegen het vele regelwerk wat er bij komt kijken. U kunt uw zeilboot door ons laten verhuren.

Wij verhuren uw zeilboot en verzorgen alles rondom de verhuur

  1. U geeft aan wanneer u zelf wilt gaan zeilen en welke periode uw zeilboot voor verhuur beschikbaar is. Daarnaast kunt u altijd zelf gaan zeilen als uw zeilboot niet verhuurd is.
  2. U zeilboot krijgt een plek in de haven van Andijk (gemeente Medemblik).
  3. Wij verzorgen de promotie van uw zeilboot en zorgen voor boekingen
  4. Wij verzorgen al het contact, zowel telefonisch als per email met huurders en potentiële huurders (vragen m.b.t. de huur, toesturen informatie, toetsen aanvragen op betrouwbaarheid)
  5. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling met de huurder (opstellen huurcontract, regelen betaling huursom en borgsom)
  6. Wij ontvangen de huurders en geven een uitleg van uw zeilboot.
  7. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor de huurders voor het oplossen van problemen of storingen.
  8. Wij controleren voor aanvang van de huurperiode uw zeilboot en controleren na afloop van de huurperiode uw zeilboot.
  9. Mocht er schade zijn dan verzorgen wij de melding bij de verzekeringsmaatschappij, regelen dat uw boot gerepareerd wordt en verzorgen de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.
* Wilt u liever in uw eigen haven blijven liggen, en heeft u tijd om zelf de huurders te ontvangen, dan is dit ook mogelijk. In dat geval verzorgt u zelf de punten 6 t/m 9.

Voordelen van het verhuren van uw zeilboot bij Andijk zeiljacht Verhuur

Ruim 30 jaar bestaand familiebedrijf, waarbij u verzekerd bent van uitstekende service en een perfect onderhouden zeilboot.

Wij hebben een uitgebreid klantenbestand van ervaren en betrouwbare huurders uit binnen- en buiteland.

U verdient een gedeelte van de jaarlijkse kosten aan uw zeilboot terug, of maakt zelfs winst met uw zeilboot.

U kunt via ons uw zeiljacht onder gunstige condities voor verhuur verzekeren.

Wij werken met duidelijke huurvoorwaarden waarin uw belangen als verhuurder zijn gewaarborgd. Wij zorgen voor betrouwbare huurders. Huurders dienen bij ons over ruime zeilervaring te beschikken.

U bepaalt zelf welke periode u uw zeiljacht beschikbaar wilt stellen voor de verhuur.

Een ligplaats in Andijk, gemeente Medemblik. Een unieke ligging met uitgebreide vaarmogelijkheden. Andijk is centraal gelegen aan het IJsselmeer op een steenworp afstand van de historische havensteden Enkhuizen en Medemblik. De Waddenzee is uitstekend bereikbaar, ook in een weekend!

U kunt meteen de zeilen hijsen, zonder ongemak van sluizen en bruggen.

Door de centrale ligging van Andijk Jacht Verhuur heeft u een keuze uit afwisselende vaargebieden: het IJsselmeer, Markermeer, de Waddenzee, Friese meren en Noordzee.

In vergelijking met andere havens aan het IJsselmeer, hanteert de haven van Andijk aantrekkelijke ligplaats tarieven. De haven heeft uitstekende faciliteiten, o.a. goede parkeervoorzieningen (zowel buiten als overdekt), uitstekende sanitaire voorzieningen, gratis wifi, gratis leenfietsen, een 1e klas restaurant met gezellig terras, watersportwinkel, scheepsonderhoud en een speelplaats voor de kinderen.

Indien gewenst, verzorgen wij het totale onderhoud van uw zeilboot.

Contact
Andijk Zeiljacht Verhuur
Nieuwe Haven 5
1619 JW Andijk
Tel. 0653868689 / 0651070055
info@andijkjachtverhuur.nl