top
nederlandse versie zeilboot verhuur andijk   deutsche Seite Andijk Segelyacht Charter   English website Andijk Yachtcharter  
Andijk Jacht Verhuur
Zeilboot huren IJsselmeer, Markermeer en Waddenzee
IJsselmeer
Markermeer
Waddenzee
Home  >>  zeilboot verhuren

Zeilboot verhuren

Bent u in het bezit van een zeiljacht maar heeft u niet altijd tijd om te gaan zeilen? Uw zeilboot verhuren heeft veel voordelen. Op deze manier kunt u een gedeelte van de jaarlijkse kosten van uw zeilboot terugverdienen of een zelfs winst maken door uw zeiljacht te verhuren. Wij bieden de mogelijkheid uw zeilboot te verhuren en daarbij de in- en uitgave van uw zeilboot te verzorgen, waarbij uw zeilboot een ligplaats krijgt in de haven van Andijk. Ook is het mogelijk dat wij uw zeilboot verhuren waarbij u zelf de in- en uitgave van de zeilboot doet en de boot in uw eigen haven kan blijven liggen. In alle gevallen bepaalt u zelf hoe vaak en wanneer u uw zeilboot beschikbaar stelt voor de verhuur, zodat u alle vrijheid heeft om te bepalen wanneer u zelf wilt gaan zeilen.

Heeft u plannen om een zeiljacht te kopen en deze te laten verhuren dan heeft Andijk Zeiljacht Verhuur de mogelijkheid om met het buy & charter concept een zeilboot aan te schaffen en deze via ons te laten verhuren.

Zeilboot kopen en verhuren
Wilt u meer informatie over het buy & charter concept van Andijk Zeiljacht Verhuur? Informatie buy & charter
Uw eigen zeilboot verhuren
Heeft u een zeiljacht en wilt u deze laten verhuren door Andijk Zeiljacht Verhuur? Informatie zeilboot verhuren
Contact
Andijk Zeiljacht Verhuur
Nieuwe Haven 5
1619 JW Andijk
Tel. 0653868689 / 0651070055
info@andijkjachtverhuur.nl